CSO/Diabetes


239505SDCCMYK35CSO/Diabetes er et komplet diabetesjournalsystem til registrering af patienters diabetesforløb. Ved 
anvendelse af systemet får du en unik indsigt i hvert enkelt patientforløb samt i afdelingens samlede behandlingskvalitet. Samtidig minimeres tidsforbruget til indberetning af de obligatoriske data til Dansk Voksen Diabetes Database, DVDD, samt til DiaBase.

CSO/Diabetes integreres let med øvrige sundheds-it-systemer og indgår derved naturligt i afdelingens arbejdsgang.

Fordelene ved anvendelse af CSO/Diabetes er mange. Herunder listes en række af de største:

 • Personlig statusside til hver enkelt patient, der hurtigt og overskueligt viser alle relevante oplysninger om behandlingsforløbet
 • Struktureret registrering af patientens diabetesundersøgelser, bl.a. rutineundersøgelser, øjenundersøgelser, fodundersøgelser og diætundersøgelser
 • Automatisk indhentning af analysesvar fra laboriatoriesystemer
 • Indhentning af patientens medicinoplysninger fra f.eks. FMK
 • Insulinpumpefunktion med udskrift af pumpepas til patienten
 • Udskrivning af vandrejournal til patienten efter hver undersøgelse, samt andre relevante breve
 • Elektronisk afsendelse af ambulant notat til EPJ og egen læge ved hvert patientbesøg
 • Automatisk indberetning til DVDD og DiaBase
 • Overblik over hver patients indikatoropfyldelse ift. DVDD
 • Overblik over din afdelings samlede indikatoropfyldelse ift. DVDD
 • Mulighed for at generere rapporter med dataudtræk

IM DM USMed CSO/Diabetes får du et system, der dækker alle behov i registreringen og opfølgningen af din diabetesbehandling. Ønsker du en mere simpel udgave af systemet, som primært dækker registrering og indberetning af data til DVDD, findes denne ligeledes og kan med fordel anvendes.

Nedenfor får du et overblik over CSO/DiabetesRASK hhv. som fuld diabetesjournal og i en mere simpel version, kaldet RKKP-registrering.

Komplet diabetesjournal

I denne opsætning, som de fleste anvender, registreres alle relevante oplysninger om patientens diabetesforløb. Ved kontinuerlig registrering af disse informationer, opbygges en stor, klinisk database for afdelingens patienter.

Fordelen ved den komplette diabetesjournal er, at man har alle patientens diabetesdata samlet ét sted. Det giver et hurtigt overblik over behandlingen, behandlingsmål og historik, ligesom det giver mulighed for, at patienten efter besøget kan få udleveret et udskrift, der beskriver de seneste besøg med bl.a. analyseresultater og medicindata.

Med den fulde diabetesjournal i CSO/DiabetesRask kan brugerne selv generere rapporter indeholdende alle ønskede behandlingsinformationer, der er registreret i systemet, samt kombinationer heraf, som f.eks. kan anvendes til overblik, kvalitetessikring eller forskning.

RKKP-registrering

I den simple udgave skal der ikke registreres anden information end de data, der skal indberettes til DVDD på hver patient.

Den seneste registrerede værdi huskes af sysemet, således det kun er nødvendigt at registrere ændringer ved hvert patientbesøg. 

Analyseresultater og medicin kan indhentes automatisk, hvilket sparer yderligere tid ved indtastningen.

Du har stadig mulighed for at få overblik over patienternes behandlingsforløb samt indikatoropfyldelse ift. DVDD.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 22 62 60 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uforpligtende samtale omkring jeres muligheder for at få glæde af CSO/Diabetes.

Select language

Sunday the 19th of August, 2018.