IntraMed udvikler og markedsfører kliniske IT-systemer til sundhedssektoren. IntraMeds løsninger skaber bedre og mere sikker kommunikation mellem behandlerne i sundhedsvæsenet til fordel for patienter, der lider af kroniske sygdomme.

IntraMed har gennem mere end 14 år været førende indenfor avancerede løsninger til håndtering af patienter med kroniske sygdomme. IntraMed har leveret løsninger som anvendes i de danske regioner, England samt USA indenfor sygdomsområder som Antikoagulation, Diabetes, Hyperlipidæmi, KOL, Hjertesvigt samt telemedicinske løsninger der spænder over flere diagnoser.

 


CSO (Clinical System Organizer) er et web-baseret journalsystem, som forbedrer behandlingskvaliteten og effektiviserer processerne til gavn for økonomien i sundhedsvæsenet. CSO har særlige moduler rettet mod en række af de vigtigste kroniske sygdomme. 


IntraMed er en virksomhed med høje ambitioner. Og vi har allerede nået væsentlige resultater ved bl.a. at have udviklet et produkt, som gør en væsentlig forskel inden for sundhedsvæsenet.
Lautruphøj 1
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 70 22 62 60
Fax: +45 70 22 62 61
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR-nr.: 28480962Select language

Saturday the 23rd of June, 2018.